This topic contains 7 reply and 3 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 6 months ago
Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)
Author Posts
March 26, 2015 at 1:59 am 40029
Nayem Hello, I am using WP User Frontend plugin in order to allow users to post ads on my website. I just tried to post a new ad and looks like my images do not get uploaded. For example if I click the upload button select the image and then shows like is 100% uploaded faster than ususal but the image does not actually upload. I test it on different browsers etc but looks like that is not the issue. The image upload worked just fine until yesterday, I did not do any plugin updates in the last few days, all of a sudden is not working properly. Would you kindly help me in this matter? Thank you in advance. Eugen
March 26, 2015 at 2:53 am 40031
Eugen Eugen This reply has been marked as private.
March 26, 2015 at 10:59 am 40038
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Eugen,

Please do a file upload from backend. I mean wp-admin. If it works, then it should work from frontend too.

If you get any error in backend, like 200 error or image can not be uploaded, then you have to contact your hosting service provider. This could be a file permission issue.

March 26, 2015 at 11:28 am 40039
Eugen Eugen This reply has been marked as private.
March 27, 2015 at 4:23 am 40091
Eugen Eugen

The issue has been solved.

March 27, 2015 at 9:53 am 40098
Eugen Eugen This reply has been marked as private.
March 28, 2015 at 7:00 am 40136
Eugen Eugen This reply has been marked as private.
March 28, 2015 at 2:24 pm 40155
Nayem Nayem

Hello Eugen,

I have chatted with you and know about your issue. I have also sent a mail to you about the update of the testing site.

Thanks.

Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)