This topic contains 11 reply and 2 voices, and was last updated by towhid 4 years, 7 months ago
Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)
Author Posts
March 10, 2015 at 6:43 am 38704
towhid Hi there, Live search doesnt work for me, it just works normally. Strangely enough though, when I installed the Instant search plugin: https://wordpress.org/plugins/instantsearch-for-woocommerce/ the Dokan live search worked. Then weh I disabled the Instant search, Dokan live search didnt work again. Thanks :)
March 10, 2015 at 10:53 am 38716
towhid towhid

Hello Membie,

I have reproduced this issue but failed. Everything is working fine for me. Try to clear the browser cache also make sure you have set your permalinks as post name and product. Please navigate to Settings->Permalinks and Set your permalinks as Post name and Product. Please check and let me know.

Thank You 🙂

March 10, 2015 at 6:28 pm 38763
membie membie This reply has been marked as private.
March 11, 2015 at 10:27 am 38804
towhid towhid

Hello Membie,

I did not see any error but only the “coming soon” message, the link you have provided to me.

You can disable all your plugins except Dokan,Live Search and switch to a default theme of WordPress like- Twenty Twelve, Twenty Thirteen, Twenty Fourteen and let me know the results.

Thank You 🙂

March 13, 2015 at 5:57 pm 39057
membie membie

Hi,

I have disabled everything except Dokan, live search and woocommerce, and changed to twenty thirteen, and it is not working.

Thanks 🙂

March 14, 2015 at 10:10 am 39082
towhid towhid

Please provide your login details by using this form – http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

March 14, 2015 at 11:33 am 39097
membie membie

Done 🙂

March 14, 2015 at 2:40 pm 39124
membie membie

I sent the wrong login link, so sent it again sorry :/

March 14, 2015 at 5:32 pm 39131
towhid towhid

Hello Membie,

I have got your details and login successfully into your site. Please allow me some times to check the issue.

Thank You 🙂

March 15, 2015 at 12:20 pm 39165
towhid towhid

Hello Membie,

I have checked your site and noticed live search is working fine. Can you please check yourself and let me know the result.

Thank You 🙂

March 15, 2015 at 12:32 pm 39168
membie membie

Hi Towhid,

It is working fine now – must be a theme related issue?

Thanks 🙂

March 15, 2015 at 12:43 pm 39170
towhid towhid

Hello Membie,

I have reproduced this issue on our theme but did not get any inconsistency.

But Whatever I am glad to know know that the problem has been solved. I am going to mark the topic as resolved.

Thank You 🙂

Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)