Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Load Form in Modal

This topic is: resolved

Tagged: , ,

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Director 4 years, 9 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #22879

    Elizabeth
    Member
    Post count: 41

    I am trying to load my form in a modal box and I just keep getting a ” # ” added to the end of my url and nothing happens when I try to fill out my form.

    Is there anything special I need to do in order to load my form in a popup/modal?

    Thank you,
    Ellie

    #22880

    Elizabeth
    Member
    Post count: 41

    BTW – Here is a link to my page that has the form: http://siteformybiz.com/mysterydiner/final-upload-diner-agreement/

    #22881

    Elizabeth
    Member
    Post count: 41

    Sorry….one last post. I am assuming this is a js error. I found this post: http://wedevs.com/support/topic/insert-photo-and-upload-file-buttons-not-working/ that says:

    “Head over to the other topics “Image Insert / Image Upload Problem” and download the provided Javascript File. In addition, delete the minified (min.js) version of that file from your server, to make the replaced file work.”

    But, there is no link. So, I don't know if that JS file would possibly help? If so, could you provide the file or a link to that file?

    Thanks

    #22997

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Elizabeth,
    I've visited your site and the modal is working fine. I can also see the short code there.

    Did you deactivated the plugin ? and where did you paste the short code ?

    #24877

    Director
    Member
    Post count: 7

    Hi Sekander,

    I also have a similar problem. I have a user registration form that works fine when loading from a page but when inserting the shortcode in a popup window (using the ‘WordPress Pop Up Plugin'), the form can be seen but the user is not added in the backend. It doesn't even seem to be a problem from the front end (which in a way is even worse as the user thinks he/she is now registered).

    I had the form on my front page but have removed it so it now only appears on a test page:
    http://art-scope.org/a_page-2

    Any support appreciated.

    Mattias (ArtScope).

    #25267

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Mattias,
    I've got a “404 not found” on your link. If something is not working in Modal, Please check for JavaScript errors in your console.

    #25270

    Director
    Member
    Post count: 7

    Thanks for your response, I have solved it by using a different popup plugin (ITRO Marketing – much better).

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Load Form in Modal’ is closed to new replies.