This topic contains 4 reply and 2 voices, and was last updated by wixo 6 years, 1 month ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
July 17, 2013 at 4:03 am 6039
wixo Please help me debug new user registration problem. I am using WP User Fronted PRO. I have a registration form for new users but upon submission the submit button keep spinning and nothing happens. User is created but not the custom fields. I even tried other theme and deactivate modules such as theme my login, but nothing helped. Any advice how to resolve this problem? Thanks in advance.
July 17, 2013 at 4:34 am 6042
Tareq Hasan Tareq Hasan

Seems like something is breaking up while registering. Can share the URL so I could see what might be the problem?

July 17, 2013 at 5:04 am 6046
wixo wixo This reply has been marked as private.
July 17, 2013 at 5:13 am 6047
Tareq Hasan Tareq Hasan

That’s really a weird problem. It throws the error:

Fatal error: Call to a member function get_error_code() on a non-object in /home/sh000600/_sub/nove2/wp-content/plugins/wp-user-frontend-pro/class/frontend-form-profile.php on line 197

I can’t think of any reason why it would throw that error, because it’s a valid call to that function. Did you tested disabling other plugins?

July 18, 2013 at 1:33 am 6083
wixo wixo

Thank you for the guidance. I forgot to deactivate New User Approval plugin. Obviously it was breaking the registration process. Everything works fine now.

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)