This topic contains 11 reply and 5 voices, and was last updated by Scott 5 years, 1 month ago
Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)
Author Posts
August 12, 2014 at 5:45 pm 25030
Scott I am using WPUF Pro so that users can purchase the ability to post entries one-by-one, or through a monthly recurring subscription. They are purchasing a custom post type. All posts that are purchased are being set to 'Awaiting Approval'. We had this issue with the 1.x version, and you provided a solution. However, the problem is back again in 2.2.3. I have sent you several emails about this issue, and have had no response. Please get back to us about these issues, as we are weeks behind schedule due to the issues we've encountered with WPUF Pro.
August 17, 2014 at 5:43 am 25331
Tareq Hasan Tareq Hasan

Have you set the post status to publish in the form?

August 17, 2014 at 7:40 am 25342
Jonathan Jonathan

Yes.

– Jon

August 17, 2014 at 7:44 am 25347
Mahi Mahi

Please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe.

August 18, 2014 at 5:40 pm 25426
Jonathan Jonathan This reply has been marked as private.
August 18, 2014 at 5:53 pm 25427
Mahi Mahi

I am getting 404 Not Found error to access your website.

August 18, 2014 at 6:07 pm 25431
Jonathan Jonathan This reply has been marked as private.
August 19, 2014 at 6:53 am 25480
Jonathan Jonathan

Sorry, there was a typo in the info. Please review the new info above.

August 21, 2014 at 6:49 pm 25648
Sekander Badsha Sekander Badsha

We’re still unable to login to your site. You may try disabling all your plugins except User Frontend and activate a default WordPress Theme, like – Twenty Fourteen and see if the issue persists or not.

August 22, 2014 at 7:41 pm 25678
Jonathan Jonathan

What is the problem with login?

August 25, 2014 at 4:12 pm 25813
Sekander Badsha Sekander Badsha

The username and password doesn’t work.

August 27, 2014 at 5:21 pm 25950
Scott Scott

I am having the same issue here http://wedevs.com/support/topic/post-status-setting-not-working/

Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)