Home Forums Theme Support Dokan Per Product Shipping

This topic is: not resolved

This topic contains 12 replies, has 4 voices, and was last updated by  Paul 5 years ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #18767

    Paul
    Member
    Post count: 118

    Hi,

    We have the Dokan Per Product Shipping plugin installed, yet see no setting for it in the front-end:

    I have the setting enabled, and set as the first priority in shipping settings

    Cleared browser cache too, is there another setting I need to enable?

    #18772

    Jay
    Member
    Post count: 157

    WOOCOMMERCE–>SETTINGS–>SHIPPING

    is shipping enabled there as well?

    #18796

    Paul
    Member
    Post count: 118

    Hey Jay, yeah think so, take a look:

    I also tried deactivating all 3rd party plug-ins, but no change ๐Ÿ™

    #18804

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Paul
    Please send us your access details as private reply so that we can help you.

    #18805

    Paul
    Member
    Post count: 118
    This reply has been marked as private.
    #18807

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Paul
    Please try now ๐Ÿ™‚ There was no name of Per Product Shipping method. I just put a name in this method. Thanks for understanding…

    #18810

    Paul
    Member
    Post count: 118

    Hi Nizam,

    Ah I see, I had just left it with ‘Regular Shipping' in that field, the default label.

    But yes, I can confirm it's working now. Thanks for your help ๐Ÿ™‚

    #18874

    Paul
    Member
    Post count: 118

    Oh, one last thing.

    the sizing for the field isn't quite right… you can't see the content of the ‘Country' field, the price field is too big.

    Thanks

    #18877

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Paul
    Screenshot below is from my machine

    Have you changed any css/js file of theme? or maybe can create problem any third party plugin.. Thanks for understanding..

    #18878

    Jay
    Member
    Post count: 157

    Nizam, i am having the same issue on my computers. Work and home. I am using Firefox.

    #18880

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    May be you've disabled some countries or added restrictions from your WooCommerce country settings?

    #18881

    Paul
    Member
    Post count: 118

    I see it correctly in Firefox, but not in Chrome.

    Here's a screen shot of chrome with the drop-down menu open, as you can see all countries are in there.

    #19903

    Paul
    Member
    Post count: 118

    Will this be fixed in an upcoming update?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Per Product Shipping’ is closed to new replies.