This topic contains 4 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 6 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
February 19, 2015 at 1:00 am 37050
Nayem Hello, There seems to be a conflict with the plugin and the Elegant Themes slider. I am using the Nova theme. It works ok in Safari, but not in Chrome. It works fine across browsers when not logged in, but breaks once a user is logged in. Eventually the site will be closed to all -registered users only. i will need to send login credentials. When I disable the plugin, it works again. Any ideas? thanks! kate
February 19, 2015 at 5:16 am 37059
Kate Kate

Looks like i cant edit my original post.. just to clarify the issue is NOT just in chrome. here is the JS error I am getting:

Uncaught ReferenceError: plupload is not defined    frontend-form.js?ver=4.1:378 
WP_User_Frontend.insertImage                         frontend-form.js?ver=4.1:473 
(anonymous function)                                 jquery.js?ver=1.11.1:2 
m.Callbacks.j                                        jquery.js?ver=1.11.1:2 
m.Callbacks.k.fireWith                               jquery.js?ver=1.11.1:2
 m.extend.ready                                      jquery.js?ver=1.11.1:2 J

The elegant themes slider just hangs. I assume it has something to do with the home page not having a WPUF form id…

February 19, 2015 at 7:17 pm 37141
Nayem Nayem

Hello Kate,

Please allow me sometime. I have to discuss with our developer team. I will be back to you at monday because they are in vacation.

Thank you 🙂

February 23, 2015 at 1:17 pm 37405
Nayem Nayem

Hello Kate,

Please provide your login details by using this form – http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

February 23, 2015 at 1:17 pm 37406
Nayem Nayem

Hello Kate,

Please provide your login details by using this form – http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)