Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Post Notifications Broke on Multisite

This topic is: not resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Mike 6 years, 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3082

    Mike
    Participant
    Post count: 26

    Hey Tareq!

    Another multisite issue it seems (sorry lol) On my main site in the network my email is set to be notified when anyone posts something. Well, that works just fine! Unfortunately, when the same settings are applied to a sub site in the network, I am not notified of any of the posts made on the subsite.

    This is really important and would be so valuable to have this work even on subsites. Thanks for any help you can provide ๐Ÿ™‚

    #3085

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    The notification is based on email address you provide to the form. It should send the email to that email address.

    #3086

    Mike
    Participant
    Post count: 26

    hmm i thought so too but it isn't working for me (same email as it is on main network) I add new post on main site then I successfully get email notification. However, add post on a subsite in the network, no email is sent (same email on subsite settings)

    I also find it rather strange cuz I thought it was working for me at some point. I will keep digging too

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Post Notifications Broke on Multisite’ is closed to new replies.