This topic contains 8 reply and 2 voices, and was last updated by Tareq Hasan 6 years, 2 months ago
Viewing 8 Posts - 1 through 8 (of 8 total)
Author Posts
September 20, 2013 at 12:16 am 8320
Tareq Hasan Hello, Strange problem is happening after the upgrade. I try to create a new FORM but it is not going forward to the listing page. It is showing the LOADING animation and nothing is happening. But in backend the post is creating sucessfully. the old forms are working fine which are created before the update. Here is the link http://www.ekarnal.com/submit-your-resume
September 20, 2013 at 1:32 am 8325
Tareq Hasan Tareq Hasan

You have a fatal error on post status notifier plugin:

Fatal error:  Call to a member function has_prop() on a non-object in /home/ekarnal/public_html/wp-content/plugins/post-status-notifier/lib/Psn/Notification/Placeholders.php on line 116
September 20, 2013 at 11:11 am 8340
saku4388 saku4388

Hi Tareq

Thanks for the Help, but i deactivated the plugin and checked it again and still the same issue.

Also may i know how you get this error, i can’t find it in source code.

September 20, 2013 at 11:42 am 8341
saku4388 saku4388

Tareq,

Now im 100% confirmed, The problem is in new Version…

I update my live version to the new version yesterday but on my localhost i m testing the old version.

I backup the old version and replaced the new version and i created a new form and it is not working any more.

I replaced the new version with the old version and refresh the same form and its work like a charm.

After replacing the new version again it is not working.

I tried to disable all the plugin but still the same Problem,

May be the issue with all members but they are not posting because they are not creating a new form.

Old Forms are working fine. the problem is only with the Newly created form.

Please fix This ASAP.

Thanks ‘n’ Regards,
Shabir Virk

September 20, 2013 at 12:44 pm 8344
Tareq Hasan Tareq Hasan

Do you have installed firebug? Submit the form and keep an eye on firebug console. You’ll get an ajax response back. Normally this is a JSON response, but in your case this should be malformed. Let me know.

September 20, 2013 at 12:55 pm 8346
saku4388 saku4388
<br />
<b>Warning</b>:  DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in <b>X:\Softwares\Internet\Xampp\htdocs\wp-content\plugins\wp-user-frontend-pro\class\frontend-form-post.php</b> on line <b>295</b><br />
{"success":true,"redirect_to":"http:\/\/wptest.com\/shabir-virk-454.html","show_message":false,"message":"Post saved"}
September 20, 2013 at 12:59 pm 8347
Tareq Hasan Tareq Hasan

Hmm, the DOMDocument is the problem and it’s generating the warning. Although not a major problem, fixed it. Download the plugin again.

September 20, 2013 at 1:40 pm 8348
saku4388 saku4388

From Where?

My Dashboard at http://wedevs.com ?

September 20, 2013 at 1:57 pm 8350
Tareq Hasan Tareq Hasan

Yes, from your dashboard.

Viewing 8 Posts - 1 through 8 (of 8 total)