Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Problem: duplo articules

This topic is: not resolved

This topic contains 13 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nizam Uddin 4 years, 11 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #21390

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    when user wright post it automaticly the plug in create another post with the same post
    problem ?

    http://s30.postimg.org/x5cc9g6mp/1_Untitled.png

    #21396

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    You sure its coming from WPUF? can you deactivate other plugins and check please?

    #21398

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    I do not have another plug in has relation with the Post wrighting except ur plug in

    #21402

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    Please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe.

    #21482

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    I have found the problem it's from ” W3 Total cache” plug in, when I deactivate W3 Total cache every thing goes normal , but when I activated it appears the problem that I have describe above so is there any setting i have to modify or what to do ??

    #21490

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    Can you deactivate WPUF and check if you create new post from backend then same issue happens or not (keep active w3 total cache plugin)?

    If, problem exists then you might need to contact with the w3 cache plugin guys as its not related to wpuf.

    #21498

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    I did , I did not have any problem creating new post with the backend the post created successfully ,
    I deactivate WPUF and created a post from backend and post created without ant problems.(with W3 active)
    I activate WPUF and created a post from backend and post created without ant problems (with W3 active)
    so the problem from where now ? i give another screnshoot
    what to do ?
    http://s28.postimg.org/bp0gi3ast/0101.png
    http://s28.postimg.org/5zk7xs4ml/020202.png

    #21518

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    I am forwarding this issue to dev team. They will come up with a solution soon.

    #21729

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    hello .. the problem effect on my work what did y do for the problem sir ? do not ignore me

    #21753

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Abdalla
    Sorry for late response. Please send us your site access as private reply so that we can investigate the problem. Thank you..

    #21754

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    you mean the FTP ?

    #21764

    Abdalla Hamsho
    Member
    Post count: 15

    I have solved the problem.

    #21765

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    WordPress admin panel access & ftp access

    #21768

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Glad to know that you solved the problem by oneself. Thank you..

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Problem: duplo articules’ is closed to new replies.