Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Problem with activating the Plugin

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Mahi 5 years, 9 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #7811

    RockNRolla
    Participant
    Post count: 14

    Hello

    I have a problem with activating a plugin on my LIVE website. This is what I did.

    I developed a multisite website on my live server on IP Address… I had my copy of WP Frontend User PRO installed there and activated with my License Key.

    Now, I finished the development of my multisite. I Cloned the whole WPMU on my LIVE website (actual domain name), installed the WP Frontend User PRO, activated with a License. Then, went to development website (the one hosted on IP) and Network Deactivated the WP Frontend User PRO plugin there. So, right now, It should be working well on my new, live website. YET, I see the error: “WP User Frontend Error: Pleae activate your copy”

    It doesnt show the Link anymore, where I would insert the license and email, as I already did it, it simply displays this error. I dont know what to do to fix this? Help needed Please.

    Thanks in advance.
    Regards

    #7816

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    I deactivated your previous activation. You may now active your license on your production site. Thank you.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Problem with activating the Plugin’ is closed to new replies.