Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Problems trying to upload images

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Danilo 5 years, 6 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #13332

    Danilo
    Participant
    Post count: 43

    Hi.
    I have 4 forms in my website, with similar fields.

    In one of them, I can upload a featured image (dialog is displaying when I clic on upload image button), but in rest, page are go on top, a # is added to current URL and no dialog is displayed.

    This work: http://www.vivirenbolivia.net/servicios/plataforma-de-eventos/agregar-un-evento/

    These doesn't work:
    http://www.vivirenbolivia.net/servicios/inmobiliaria/agregar-una-propiedad
    http://www.vivirenbolivia.net/servicios/turismo/agregar-nuevo-tour-excursion/
    http://www.vivirenbolivia.net/ofertas/agregar-una-oferta/

    I think that isn't a problem with Javascript, because one of the form is working correctly.
    Any suggestion?

    #13352

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Minifying the script might add some problems. Try disabling the plugin. Also download WPUF again as there was a small error in JS (taxonomy auto suggest) and was fixed later.

    #13376

    Danilo
    Participant
    Post count: 43

    I did it, I deactivated BETTER WORDPRESS MINIFY, uploaded fresh version of WPUF, cleared cache, but I got same result.
    So, my users, can't upload images.

    Any suggestion?

    #13378

    Danilo
    Participant
    Post count: 43

    Same problem in Chrome, Firefox and Opera.
    Which things I need to adjust in order to bring back this function?

    #13386

    Danilo
    Participant
    Post count: 43

    Sorry for the insistence, but I really need this feature, I bought PRO version of the plugin for user ability to upload images.
    Please, any suggestion to fix this problem?

    #13390

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    can you share a login details please. cause, except first form all others require to be logged in.

    set reply as private.

    #13398

    Danilo
    Participant
    Post count: 43

    Thank you for support.

    I did more tests, and I found the real problem:

    Image uploading field got an “á” character like meta name. If I change for another character, image uploading works correctly.

    I marked this as resolved.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Problems trying to upload images’ is closed to new replies.