This topic contains 10 reply and 3 voices, and was last updated by Sk 5 years, 3 months ago
Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)
Author Posts
July 13, 2014 at 3:14 am 23410
Sk when a seller tries to upload a product picture, he/she goes to seller dashboard then product the add then upload picture. The seller selects picture from his/hers library only to get an error right before it completes the picture upload. Can you help please?
July 13, 2014 at 12:18 pm 23430
Sk Sk

Hello Carlos,

Can you please provide an screen shot of your problem? May be this is a conflict. other customers are not facing such kind of problem.
If you want us to check, you can send your site access to us. (Please mark your reply private)

Thank you

July 14, 2014 at 7:28 am 23497
Carlos Carlos This reply has been marked as private.
July 14, 2014 at 6:12 pm 23529
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Carlos,
I have logged in your site and seen the problem myself. It seems to me could be a plugin or folder permission issue. Can you please provide your admin and FTP credentials as a private reply ?

July 14, 2014 at 6:49 pm 23534
Carlos Carlos This reply has been marked as private.
July 15, 2014 at 6:31 am 23575
Sekander Badsha Sekander Badsha

Now seems like, it would have been a hosting issue. I did nothing in your admin panel. Just logged in and checked your plugins. Nothing seemed fishy.
Then logged in with your seller account tuyo using Chrome and Firefox to see if the browser is a issue or not. And two products were successfully added. Nothing wrong happened.

You may experiment adding products couple of days more. If you get same problem, then try in a different hosting and let us know the result.

July 16, 2014 at 7:00 am 23633
Carlos Carlos This reply has been marked as private.
July 16, 2014 at 12:06 pm 23641
Sk Sk

Hello Carlos,

please calm-down. We are here for help you. Let us see what’s the problem.
please provide us your ftp and admin access to check.

Thank you.

July 17, 2014 at 1:48 am 23680
Carlos Carlos This reply has been marked as private.
July 20, 2014 at 7:42 am 23787
Carlos Carlos This reply has been marked as private.
July 21, 2014 at 2:59 pm 23861
Sk Sk

Hello Carlos,

We have tested your site in several platform. In mac there is no problem at all, it faces problem in Linux and windows. Please check it yourself by mac and discuss it with your hosting provider. If you want us to check the specific problem, please provide your ftp or cPanel access.

Thank you.

Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)