This topic contains 13 reply and 4 voices, and was last updated by Tareq Hasan 6 years, 1 month ago
Viewing 13 Posts - 1 through 13 (of 13 total)
Author Posts
August 10, 2013 at 2:01 am 6783
Tareq Hasan Hello, I installed the plugin “Theme My Login” and configured the plugin “WP User Frontend Pro” but still not working the user registry and also everything else fails. My website is www.larosadereus.es Greetings Javier S.L.
August 10, 2013 at 6:27 am 6786
Mahi Mahi

Hello,

Can you please elaborate more? what errors you are getting and what are failing?

August 10, 2013 at 12:11 pm 6840
javiersl javiersl

No shows no error.
It is all the time trying, you can check yourself on my page, http://www.larosadereus.es/registrarme/

August 14, 2013 at 2:00 am 6937
juanopeth juanopeth

I have the same problem. You can see here http://emplear.me/registro-empresas/

After click the submit button, nothing happens.

August 18, 2013 at 9:11 pm 7118
javiersl javiersl

where is a support???

August 19, 2013 at 4:03 am 7140
Tareq Hasan Tareq Hasan

Are you using some other plugins? The plugin uses ajax for form submission and seems like the callback is somehow renamed. Can you try disabling other plugins?

August 19, 2013 at 2:13 pm 7148
javiersl javiersl

I have just activated the plugins:
‘Advanced Expert, Contact Form 7, Theme my Login, WordPress Importer and WP User Frontend Pro’.
I have disabled all but my Login and User Theme FrontEnd Pro and still not working.

August 19, 2013 at 2:16 pm 7149
javiersl javiersl

I have just activated the plugins:
‘Advanced Expert, Contact Form 7, Theme my Login, WordPress Importer and WP User Frontend Pro’.
I tested only with ‘Theme my Login and User FrontEnd Pro’ and still not working.

August 19, 2013 at 4:53 pm 7151
Tareq Hasan Tareq Hasan

Can you test with another theme? Maybe the default WordPress theme?

August 19, 2013 at 6:44 pm 7155
javiersl javiersl

Yes, I tried it with the default theme in WordPress, and working properly

August 20, 2013 at 1:30 am 7168
Tareq Hasan Tareq Hasan

So seems like your theme is doing some magic and the plugin doesn’t work. May be you should ask to your theme author for support (if it’s a premium one).

August 20, 2013 at 6:24 pm 7210
javiersl javiersl

The Author Theme says
‘Tried to fix with several ways but I can’t find the solution.’

now what?

Can you see what the problem is?
if the plugin was always fine with all the themes, we would not need support.

And I’m in the middle of you and the author of the theme and no one gives me solution.

🙁

August 20, 2013 at 7:03 pm 7211
Mahi Mahi

Hello,
Sorry to hear that.If your theme author couldn’t fix it or refuse to help further, then You have to hire 3rd party developer to fix this issue.

We would love to help you out here, but digging a complete new theme codes and fix bugs is out of frame support and time costly.
If you still want us to fix it, then We have to charge you $129 one time fees. If it sounds reasonable then email to – support at wedevs.com
Hope you do understand the facts here.

August 20, 2013 at 8:05 pm 7215
Tareq Hasan Tareq Hasan

Hi Javier, the problem is as follows:

The plugin uses ajax for submitting the form and it expects a response when the submission is complete. Then the response is handled by the plugin with a function to decide whether to redirect or show a message. But the problem with your theme is that, your theme is creating a callback function by itself and for that WPUF can’t handle the response by itself. The callback function is handling the response and it’s added by your theme somehow I don’t know. So the spinning icon in the registration form continues spinning because it doesn’t know what to do next. So I can’t give you a solution as the problem is not created by the plugin, your theme is responsible for that. Hope you understand the fact.

Viewing 13 Posts - 1 through 13 (of 13 total)