This topic contains 9 reply and 4 voices, and was last updated by Sk 5 years, 3 months ago
Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)
Author Posts
June 6, 2014 at 12:16 pm 21495
Sk I recently had my site up and running and things were working perfect. I noticed in the support topics one about permalinks and changed my permalinks. After that happened, I no longer had the ability to edit product listings as a customer, some areas within my pages will not let me edit anymore, I cannot add sliders for my homepage, and it also made it so that my shop pages do not show and say they cannot be found when you click on the sellers shop. I need help asap to get this fixed.
June 6, 2014 at 1:37 pm 21502
Jason Jason

Hi David.

I assume you have tried to change the perma links back to what they were when the store worked for you?

June 6, 2014 at 8:12 pm 21522
Mahi Mahi

have you found solution? If not please share your site login details. Mark it as private.

Thank you.

June 7, 2014 at 12:24 am 21540
David David

@jason
Yes I tried to change them back but I cannot figure out what the settings were and everything so it is still having the same issue, just didn’t know if anyone had any insight on how to figure it out and get it fixed.
Thanks,
David

June 7, 2014 at 12:25 am 21541
David David This reply has been marked as private.
June 7, 2014 at 6:12 am 21553
Mahi Mahi

@david – you are using too many plugins! Something is conflicting. Can you please deactivate all of them and check which one conflicting?

June 7, 2014 at 10:13 am 21562
David David

That didn’t seem to be an issue until I changed the permalinks and now I have this issue, It wont let me add images to posts like the slider, and wont let me click the screen options tab, I cannot edit products as a seller and shops are not working. I have deactivated the recent plugins that I installed and it has not fixed the issue. Before I changed the permalinks I had all but 2 of the plugins installed. I now have deactivated the last 10 plugins that were installed and were working until now and it is still not working. Are you saying all I have to do is deactivate the plugins one by one until it auto corrects itself? I also updated wordpress version, could that of been the issue? When I deactivate the plugin that is having the issue, will it fix its self, and are the permalinks currently correct?

June 7, 2014 at 10:24 am 21564
Mahi Mahi

after deactivate all plugins please re-save your permalink again. make sure your .htaccess file is writable.

June 7, 2014 at 11:08 am 21567
David David

I will check on that, I just logged out of everything and logged in and now the shop pages are showing up, you can now edit the product and those are working. At the moment I still cannot click the screen options tab, and I cannot upload an image into the slider area under dokan slider.

July 6, 2014 at 3:02 pm 23049
Sk Sk

Hello David,

You are using so many plugins in your site. It was a conflict.
We have updated your dokan theme. Now it works fine.

Please check.
Thank you.

Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)