This topic contains 9 reply and 5 voices, and was last updated by roderswiss 5 years, 2 months ago
Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)
Author Posts
July 24, 2014 at 5:37 pm 24068
roderswiss Sellers are not receiving emails from the site? And I'm not receiving any notifications when new sellers register? Am I missing a plugin?
July 24, 2014 at 6:43 pm 24076
roderswiss roderswiss

No you’re not. I have the same problem over here. Try to reinstall your files…

Email Notifications and PayPal adaptive add-on are the major problems on dokan right now.

July 24, 2014 at 6:48 pm 24079
Anas Basalamah Anas Basalamah

check your junk mail

July 24, 2014 at 9:14 pm 24091
Gemma Gemma

I reinstalled the files yesterday due to another problem, and just checked my junk folders and nothing to be found, I’ve heard people talking about Wp front end? Is that what I need on top of dokan??

July 24, 2014 at 9:15 pm 24092
Gemma Gemma

I’m not even getting notifications about replies on here??!

July 25, 2014 at 10:56 am 24103
Mike Mike

Download https://wordpress.org/plugins/email-log/ so you can see each email

and talk to your hosting. It works for me.

August 6, 2014 at 12:43 pm 24629
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Gemma,
You’re not missing any plugin. Just check your hosting’s mail service and also check the mail log.
You may have missed the checkbox “Notify me of follow-up replies”. That’s why you’re not getting the notifications about the replies here.

And @roderswiss,
Who told you that, “Mail Notification and Paypal Adaptive” are the major problems ?

August 6, 2014 at 5:51 pm 24659
Gemma Gemma

no i have been checking the tick box, where do i check the mail log?

August 11, 2014 at 8:53 pm 24974
Sekander Badsha Sekander Badsha

talk with your hosting provider about where to find “mail logs” or you can google.

August 12, 2014 at 3:38 am 24999
roderswiss roderswiss

As I’ve seen a lot of people complaining about the email notifications I assume I can label it as “Major Problem” with no offense.

PayPal Adaptive was suppose to work out of the box as it’s developed by you as an add-on of the theme. Spent several days (10 days) trying to put it to work. It does not work at all. So I guess I can consider it a major problem too.

Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)