Home Forums Plugin Support WP User Frontend (Free Version) 'some thing were worng' error in form

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  javad 3 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #53442

    javad
    Member
    Post count: 34

    i made a form with custom fields when i press submit error said “some thing were wrong”
    please check this link
    http://abhak.web4dl.ir/sabt/

    #53450

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Javed,

    In order to create a form that can be submitted, you have to have at least a title field or an excerpt field.

    One of these 2 fields are required to be in a form to have a user submit a form. If you don't have one of those 2 fields a popup message will appear after the submission saying, “something went wrong”.

    Thanks

    #53453

    javad
    Member
    Post count: 34

    oh thank you so much problem solved :)))

    #53457

    towhid
    Participant
    Post count: 4505
    This reply has been marked as private.
    #53471

    javad
    Member
    Post count: 34

    thanks man
    i wrote my website url and id in my profile
    but i put them here for you ๐Ÿ˜›
    http://www.web4dl.ir
    http://www.beroozhaa.ir
    http://www.agahi051.ir
    http://www.aviragostar.com
    http://www.javadesigner.ir
    http://www.site4design.ir
    is that enough? ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘'some thing were worng' error in form’ is closed to new replies.