Home Forums Theme Support Dokan Store SEO and Image not being correctly pulled

This topic is: not resolved

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 9 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #69024

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    Another day another issue. For some reason, despite setting the store SEO in seller dashboard, when sharing content to FB or other networks, it is not pulling the seller details, description or image.

    #69097

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Nurul,

    I have reproduced this issue but did not get any inconsistency. Did you properly insert Facebook Title, Facebook description field?

    Can you please try once again and send me the screenshot.

    Thanks

    #69231

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    Salam towhid bhai,

    The screenshots are provided below. You will see that I have updated the SEO info and uploaded image, it is not being pulled through.

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/43582246/Wedevs/social.png
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/43582246/Wedevs/store%20seo.png

    You should have my testing site admin log in. ๐Ÿ™‚

    #69232

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    just some feedback towhid bhai – i think a tooltip on the SEO page hinting sellers of the FB and Twitter image size maybe helpful. Maybe something to pass onto your development team.

    #69326

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Nurul,

    Are you using Dokan latest version? If not please use the Dokan version 2.4.3. If you are not using the dokan latest version then it will effect the theme. Because we have changed template structure few places.

    I will request our developer to hook a tooltip for image size in SEO store page.

    Thanks

    #69363

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    still not working towhid bhai. I just logged in fine with the details. I do not know what is going on on your end

    #69432

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    Towhid BHAI, I have installed the latest version. The image and description are not being pulled through. Please help find a solution.

    #69455

    Nurul
    Member
    Post count: 105

    Towhid BHAI, the login details I sent to you are correct. I have tested them and they do work. This is an important feature for my site and I don't understand why it's not working. Have you had a a look?

    #69535

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Nurul,

    I have already notified about this issue with our developer team. Please allow me some time. Hope I will come back to you with a right solution.

    Thanks

    #69537

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Nurul,

    Still, I did not get correct login details for admin access. If I get a correct login detail I can check all of your issues thoroughly.

    You have already sent 3 login details, but no one is working.

    Thanks

    #69708

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Nurul,

    I have already fixed the issue and let me know the result. The theme has a feature “Enable Open Graph” which created the trouble. I have already disabled the option. Now the Store SEO getting the title, image and description.

    This is the screenshot of the Open Graph option.
    Open_Graph

    Thanks

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Store SEO and Image not being correctly pulled’ is closed to new replies.