This topic contains 27 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 4 months ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 27 total)
Author Posts
March 28, 2015 at 3:47 pm 40162
Nayem Hi, I just installed and tested Stripe connect, and the page hangs. Thanks :)
March 28, 2015 at 3:59 pm 40163
Nayem Nayem

Hello Membie,

Please clear your browser cache. If you are still having this problem then let me know.

Thank you 🙂

March 28, 2015 at 5:10 pm 40167
membie membie

Hi Nayam,

I cleared the cache and tried again and it still hangs. I have fiddled with the settings, and no luck.

Thanks 🙂

March 28, 2015 at 5:35 pm 40169
Nayem Nayem

Hello Membie,

Please check your server memory. If you can then provide a screenshot here.

Thanks

March 28, 2015 at 5:53 pm 40170
membie membie This reply has been marked as private.
March 29, 2015 at 2:59 pm 40232
Nayem Nayem

Hello Membie,

Did you get any error?. Please check with a default theme of WordPress. We did not get any complain like this yet. Please check your browser console to make sure that there is no error.

Thanks.

March 29, 2015 at 3:40 pm 40233
membie membie This reply has been marked as private.
March 29, 2015 at 4:47 pm 40235
Nayem Nayem

Hello Membie,

Please contact with your hosting provider about this issue. There might be a problem with your file permission. Please let me know the update.

Thank you 🙂

March 29, 2015 at 5:45 pm 40240
membie membie This reply has been marked as private.
March 29, 2015 at 5:51 pm 40241
Nayem Nayem

Hello Membie,

I think there is a problem with your WordPress installation. If there any error in our plugin then in the error log showed our plugin or add-on name.

Thank you 🙂

April 5, 2015 at 10:47 am 40669
membie membie This reply has been marked as private.
April 5, 2015 at 11:12 am 40671
Nayem Nayem

Please provide your login details by using this form – http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

April 5, 2015 at 12:08 pm 40674
membie membie

Done 🙂

April 5, 2015 at 12:25 pm 40676
Nayem Nayem

Hello Membie,

I have logged in. But i saw that stripe connect is already activated. So where is the problem?.

April 5, 2015 at 12:34 pm 40677
membie membie This reply has been marked as private.
April 5, 2015 at 12:44 pm 40679
Nayem Nayem

I have checked in the checkout page. But it is fine here. I have tested in Firefox and chrome but did not get any problem.

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 27 total)