This topic contains 10 reply and 2 voices, and was last updated by Nathan 6 years, 6 months ago
Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)
Author Posts
April 12, 2013 at 12:52 pm 2082
Nathan I have just moved the domain name of my site, but if I look in the source code, your plugin files use the old domain url. How do I change this?  
April 12, 2013 at 1:40 pm 2088
Tareq Hasan Tareq Hasan

Wasn’t the personal license supposed to work in single site?

April 12, 2013 at 2:03 pm 2090
Nathan Nathan

It’s the same site, I’ve had to change the domain name of that site.

April 12, 2013 at 2:22 pm 2093
Tareq Hasan Tareq Hasan

I’ve deactivated the current site, you can activate on the new site.

April 12, 2013 at 2:33 pm 2095
Nathan Nathan

Sorry, that hasn’t worked. I logged into my dash and went to UF > Updated and it says “plugin is activated” so I’m not sure that it thought it was ever deactivated. Do I need to deactivate it through “Plugins”?

April 12, 2013 at 2:44 pm 2097
Tareq Hasan Tareq Hasan

The current one will remain activated. You wouldn’t be able activate it your new site, as I’ve deactivated from here, now you can.

April 12, 2013 at 2:54 pm 2099
Nathan Nathan

Ok, well it works, but the point is more that in the source, it is using the old domain name still. This image might help: http://cl.ly/OFme

April 12, 2013 at 2:59 pm 2101
Tareq Hasan Tareq Hasan

Thats because you haven’t updated the domain name in your WP settings. So every theme and plugin are using the old domain.

April 12, 2013 at 3:01 pm 2102
Nathan Nathan

I have updated the domain name in wp settings though…

April 12, 2013 at 7:31 pm 2111
Nathan Nathan

Would this have anything to do with serialised data?

April 12, 2013 at 8:16 pm 2114
Nathan Nathan

This is totally my bad. I did some crazy shit in wp-config. Sorry.

Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)