Home Forums Plugin Support WP Project Manager Pro The e-mails dont get send out..

This topic is: not resolved

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 11 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #43581

    Tommie
    Member
    Post count: 5

    Hi there all the e-mailtemplates dont get send when adding a customer or replying in a chat (all others dont work either).

    What can i do to fix this?

    #43584

    Tommie
    Member
    Post count: 5

    i checked spam obviously.

    #43585

    Tommie
    Member
    Post count: 5
    This reply has been marked as private.
    #43586

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Tommie,

    Can you please check the server settings. Make sure you have properly configured SMTP email settings in hosting server or you can contact with your hosting provider.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43899

    Tommie
    Member
    Post count: 5

    Hello Towhid.
    What should i configure in my SMTP settings to make it work?

    #43950

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Tommie,

    Contact your hosting provider and try to get an assurance that emails are sending and receiving correctly from your hosting server. If sending and receiving email correctly then I will take a further step. Please let me know when done.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43954

    Tommie
    Member
    Post count: 5

    I already did yesterday and all mails are sending oke except the ones from your plugin.

    #44092

    Tommie
    Member
    Post count: 5

    Are you going to check it now or what…

    #44131

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #44323

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Tommie,

    I think you had missed select to “Notify Co-workers”. But I can see mail are in my inbox when I create project, leave a message and assigned a new task.

    For your help, I have attached a screenshot to how select “Notify Co-workers”:

    Notify User

    Can you check please and let me know the result.

    Thanks.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘The e-mails dont get send out..’ is closed to new replies.