This topic contains 4 reply and 3 voices, and was last updated by Brandon 4 years, 7 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
September 1, 2014 at 4:04 am 26127
Brandon Cant upload a screenshot but you can see the problem on your demo site front end as well as mine. Simply the FRONT END Settings TAB incorrectly flags the ACTIVITY tab as the "ACTIVE TAB" This is much more noticeable to me because I changed the colors (it is not simply a 1px border difference) Also the Todo tab does not flag any tabs as "ACTIVE" The other tabs seem to work fine though. Great Plugin TY
September 1, 2014 at 8:21 pm 26149
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Nathan,
Your problem is not clear to me. Can you please tell me where should I go to see the problem?
You can upload a screenshot anywhere on the web and give the link here. So it will be more clear for me to understand.

September 2, 2014 at 12:10 am 26158
Nathan Nathan

So bellow you can see that while you are on the SETTINGS TAB. The actual visual tab button that is “active” is the ACTIVITY TAB. This would make a user think that they are on the activity tab even though they are looking at the SETTINGS TAB.

And the TODO TAB does not highlight any of the visual tabs as active.

It is because the settings & Todo page is not correctly changing its CSS Class to “class=”nav-tab nav-tab-active”.

screenshot

September 2, 2014 at 8:42 pm 26183
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Nathan,
I’ve got the issue and already notified the Developer Team. They’ll fix it on next update. Please have patience.

March 26, 2015 at 4:25 am 40033
Brandon Brandon

I’m still running into this issue and we are 6 months down the road now.

Any idea on when this will be fixed?

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)