Home Forums Theme Support Dokan Unable to configure Shipping

This topic is: not resolved

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Gustavo 3 years, 6 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #68931

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Hi there,

    We are having problems putting our Marketplace to work, we´ve been through a lot of configurations, problems with translations and now we have two issues to solve before launching our – aready late – product.

    Please see screen shots here: http://imgur.com/a/m8QHc

    1 – The shipping doesb´t seem to work. We don´t know if we missconfigured something or if that is a conflict or a bug.

    2 – We arealdy had changed the colors from dokan dashboard to fit our color pallete, but We just don´t know why it came back to your red/black colors and we could never chage it again. By the way, you should put some configuration for that, it should not be by coding, people need to personalize their marketplaces.

    Thanks,

    Gustavo

    #69144

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Please, we are really behing our schedule due to this issue.

    Can someone answer us?

    Thanks,

    #69199

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you 🙂

    #69239

    Gustavo
    Member
    Post count: 22
    This reply has been marked as private.
    #69266

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    I need your admin login details. I did not get that yet. Please provide your login details as soon as possible. I will configure shipping method for you.

    #69364

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Hello,
    I´ve just posted the data by the form link.

    Thanks.

    #69366

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Please check your shipping now. It is working fine.

    #69412

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Thanks Nayem.

    I will check it now!

    About the other issue, the colors, do you have any tips? We cant figure it out, why the insertions in the CSS doesn´t work anymore.

    Also, can you , please, tell us what was wrong with the sipping?

    Thanks,
    Gustavo

    #69486

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Gustavo,

    If you have changed any CSS through child theme then you have to make sure that you have changed them in a correct way. Also, you have to make sure that you are using the right class name to change the style.

    You did not set your shipping method from WP backend->WooCommerce->Settings->Shipping. For that reason, it was not showing any method on the cart.

    Thanks.

    #70163

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Hi there Nayem,

    When we first altered the colors, we did it by simply looking for the hexa code of the color in the CSS and changing it to the desired one. It was not the best aproach, we know that, but was the fastest. It worked, but on day it just didn´t anymore.

    Could you please, take a look to check what can be done. By the way , we sugest this as a feature, since I guess more than 90% of your clients would want to change this colors.

    thanks,

    Gustavo

    #70165

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    To override the style file through child theme style.css you ahve to enquee the parent css file into the child theme css file.

    In your child theme style.css file enqueue the parent style.css with this- wp_enqueue_style. You can get help from here- https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_style

    #71805

    Gustavo
    Member
    Post count: 22

    Thanks,
    I will try that

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Unable to configure Shipping’ is closed to new replies.