Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Updated to 2.2.2 All forms missing fields

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 10 replies, has 5 voices, and was last updated by  Sk 4 years, 10 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #23082

    Jamie
    Member
    Post count: 32

    I've just updated to 2.2.2 on my staging server and Every form has had all fields removed. It's as if I just created new forms. If I downgrade back to 2.1.10 all the fields and related data returns.

    I'm not getting any errors in the admin, front end or in my web server logs.

    Any help on this would be greatly appreciated.

    cheers,

    #23085

    Dawn
    Member
    Post count: 28

    As far as I can tell, all of my fields are still intact, but it looks like most of the Custom HTML has been stripped out. This is where all the info and instructions for the forms were, so hoping I can retrieve that somehow.

    #23111

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Jamie and Dawn,
    Please provide your site credentials as private reply. We'd like to inspect the issue.

    #23121

    John
    Member
    Post count: 63

    I'm not sure if this is relevant, as it applies to the submitted content, not the forms themselves, but when I updated to version 2.2.2, the Custom Fields in post tick box (under User Frontend/SettingsGeneral Options tag) defaulted back to not show custom fields on post content area.

    So I had to tick that box again to restore the missing content.

    #23136

    Dawn
    Member
    Post count: 28

    John, doesn't help my issue, as it is a problem with the form itself, like you said.

    Sekander, am going to see if I can recover on my own. Am a little wary of providing admin credentials, as last time I provided access, I had to identify and clear out content afterwards.

    #23171

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Okay. Take your time and let us know.

    #23335

    Dawn
    Member
    Post count: 28

    Wow. Another Custom HTML field just suddenly disappeared. It had been there before I updated, and remained until earlier today. And then… just vanished.

    #23336

    Dawn
    Member
    Post count: 28

    The content from the missing fields – including most recent – are nowhere to be found in the database. I was able to retrieve the content from a database backup. But don't feel confident that Custom HTML fields are “safe” to use.

    #23382

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    An update is coming tonight with some fixes. Can you please clarify after updating, what issues remain ?

    #23417

    Dawn
    Member
    Post count: 28

    I had added new Custom HTML fields between 2.2.2 and 2.2.3… So far they are behaving as expected. Other issues seem to have been fixed with 2.2.3 – hope this is as well! Thanks!

    #23429

    Sk
    Moderator
    Post count: 371

    We have tried to fix all the issues on 2.2.3 and hope it will make you happy.
    Thank you for being so patient.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Updated to 2.2.2 All forms missing fields’ is closed to new replies.