Home Forums Plugin Support WP User Frontend (Free Version) Upload & submit buttons does not work

This topic is: not resolved

This topic contains 14 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nayem 4 years, 1 month ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #42843

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    Hi & thanks for this good plugin.

    I have a problem with the upload & submit buttons on the front end form. Nothing happens when i click on it…
    Apparently it's a common problem, but i tried everything and nothing work…
    May be someone have a trick to fix it ?

    Please, i'm on it for days …
    Thanks.

    #42900

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Arnold,

    Please check for your plugin and theme conflict. Disable all of your plugin except user fronted and switch to a default theme like – twentytweleve or twentythirteen. After doing this if the problem remain then let me know.

    Thanks.

    #43007

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    Hi Nayem & thanks for your answer.

    I tried your solution, without effect…

    I saw what you said in many forum, and others solutions too, but nothing works ๐Ÿ™

    It seems to be an ajax problem, may be ? …

    When i click on the submit button or upload button, it's just add an ” # ” to the current url, nothing else.

    WP user front end is the only solution for my project, if someone could help me, he will be my god !

    Thanks

    #43009

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43012

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    Done

    thanks to you !

    #43021

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480
    This reply has been marked as private.
    #43025

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    Oops sorry … There's no more password yet.

    #43027

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    I have checked with a default theme- twenty thirteen. Everything is working fine. There is a conflict between your theme and the plugin. Please check.

    Thanks.

    #43033

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    OK thanks you so much !

    But it's weird …

    Do you have any idea to made my theme OK with the plugin ?

    I don't find …

    Thanks

    #43037

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    You have to customize your theme to make full compatible.

    Thanks.

    #43044

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    Yes thanks, but i don't know how to do…
    I'm developper and it's the first time i saw that, all my themes are OK usually …

    I'm gone to try but in case you have a solution, i'll take it ๐Ÿ™‚

    Thank you so much Nayem !

    #43046

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Arnold,

    I am very glad to know that. Actually we do not provide support for customization and for any third party theme or plugin. But if you need help then feel free to post here. If possible then i will help you.

    Thanks.

    #43051

    arnold drap
    Member
    Post count: 6

    I understand you can't provide that, no problem.

    It's just in case you or someone else know how to make a theme compatible with your plugin.
    I suppose that's not so hard …

    Thanks

    #44547

    Raddy B
    Member
    Post count: 1

    Hi Nayem,

    I need help with upload and attachment button, it is not functioning. I tried changing default theme and it still dont work. Can you help me?

    #44589

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Raddy,

    I have checked before your site with default theme it was working fine. You did not inform this new that time. Please switch to a default WP theme.

    Thanks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Upload & submit buttons does not work’ is closed to new replies.