Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro User front end pro problems

This topic is: resolved

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  esbensylvest@gmail.com 4 years, 7 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #26246

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    Hi,

    I use the user frontend pro plugin, but for some reason I can´t post in that forum, so I will have to address my problem here.

    My profile page form and the form for displaying the users post is suddenly not displaying anymore. The pages just displays the shortcode. I have deactivated all other plugin and changed the theme with no result and I have not changed any settings.

    Also how do I update to 2.2.4? do I need to delete all the old files and install the new ones and delete all of my forms and settings? or is there someway to update without losing all the content?

    Thank you for your help.
    Best regards
    Esben

    #26290

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Esben,
    When there's a update available, you'll get a notification and will be able to install the update by clicking the notification. I believe you won't have any problem after updating to the latest version.
    If you feel difficulty updating the plugin, write your Admin and FTP login credentials in a private reply.

    #26295

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    hello.

    thanks for your answer, but I have a notification saying that there is an
    update ready version 2.4.4 but that it is not available for automatic
    download. How do I then update the plugin, and is there any reason to think
    that it would fix the problem, wich I naturally want to have sorted out as
    soon as possible, I cant use a couple of important pages on my site.

    Thanks
    Esben

    2014-09-04 8:35 GMT+02:00 weDevs Team :

    #26387

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    If you're unable to update automatically, you may download from our site and replace the plugin files. That should do the updating.

    #27035

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    Hello again,

    I have some problems with this plugin (user frontend pro), also I can only
    post to this supportforum on your site. I have updated plugin, I have
    updated wp and downgraded it again (wp 4 was full of issues on my site), I
    have deactived all plugins and changed theme but nothing helps.

    The form to submit post is the only one working, all the other shortcodes
    just displays the shortcode. Do you have any idea how to make the dashboard
    etc. come back?

    Thank you very much.

    2014-09-07 9:36 GMT+02:00 weDevs Team :

    #27190

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Provide your login credentials in a private reply. I will have a look about what is going wrong.

    #27298

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    Hi,
    Thank you very much.
    I have currently removed all of the pages from the menu because I can´t get
    them to work. I have a page called “min profil” wich used to show profile
    (I use a nother plugin for registration). And I have a page called “mine
    indlæg” wich showed the dashboard. this is the pages I am missing.
    There is also some pages autocreated by the plugin, wich is also not
    working.
    My site is: http://strikkeopskrifter.dk/
    Thanks again for looking at it.
    Esben

    #27493

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    Hi again,

    I just noticed that my reply was public so I have deleted the user and
    created a new one, but I am not able to post private on the forum, so I
    cant give you the new user login.

    2014-09-23 11:09 GMT+02:00 esben sylvest :

    #27607

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Sorry for the inconvinience. Please use this form to provide you credentials: http://wedevs.com/provide-login-details/

    #27894

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Esben,
    I have logged into your site, deactivated all your plugins and updated User Frontend. Now everything is working fine. Please check.
    Thank you 🙂

    #27896

    esbensylvest@gmail.com
    Participant
    Post count: 4

    Thank you for taking a look, it works fine with all the plugins activated
    too. Turns out it was malware, I had all files cleaned yesterday and it
    made the problems go away.

    Sorrt I did not have time to check it all out after the cleanup and to
    alert you before you went to look.

    Thank you.
    Esben

    2014-10-02 9:52 GMT+02:00 weDevs Team :

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘User front end pro problems’ is closed to new replies.