Home Forums Theme Support Dokan User Registration / Breadcrumb Class errors

This topic is: not resolved

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Richard Hoskins 4 years, 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #41747

    Richard Hoskins
    Member
    Post count: 50

    Hi,

    Searched around the forums but couldn't find anything to help with two errors I'm having with my site.

    1. Customer Registration no longer works – It used to, but now when you click register the page seems to just refresh. I've updated the WooCommerce plugins like the common solutions tell me to and it still happens.

    2. There seems to be an error with the product breadcrumb navigation. The problem is highlighted in the image below:
    Breadcrumb navigation problems

    If the image doesn't work, breadcrumb navigation has a string of misplaced code:
    i class=”fa fa-home”> Art > Tape Dispenser

    Please help when you guys can. Thanks!

    #41754

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Richard,

    I have tried to reproduce this issue but failed. Do you have latest Dokan plugin installed? If not please update Dokan Multivendor Plugin [Version 2.1] and let me know the results.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41842

    Richard Hoskins
    Member
    Post count: 50

    I just updated the plugin and unfortunately both errors are still present.

    #41844

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41850

    Richard Hoskins
    Member
    Post count: 50

    Just filled out the form. Thank you!

    #41898

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Richard,

    I have fixed this issue. Please check the site now and let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41915

    Richard Hoskins
    Member
    Post count: 50

    Thanks, the 2nd problem has been cleared up!

    Unfortunately, there is still the 1st problem of faulty customer registration. I have gone into Settings > General Settings and made sure ‘Anyone can register' was on, so I'm at a loss for what could be causing the problem..

    #41917

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Richard,

    Ok,Can you please check the registration once again. I have fixed that.

    Please let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41926

    towhid
    Participant
    Post count: 4505
    This reply has been marked as private.
    #42190

    Richard Hoskins
    Member
    Post count: 50
    This reply has been marked as private.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘User Registration / Breadcrumb Class errors’ is closed to new replies.