This topic contains 7 reply and 4 voices, and was last updated by DM 5 years, 7 months ago
Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)
Author Posts
February 13, 2014 at 8:36 pm 15417
DM I am using a theme that has a custom post type, and I am trying to use a form created by your plug in so that posts of this custom post type can be created from the front-end. The issue is with the image upload option, when an image is uploaded though your form, it then creates its own section within the custom post type rather than uploading to the section of the custom post that I would like it to. Here is to show what is happening, the images uploaded are placed in WPUF Custom Fields rather than the Gallery section of the post which is where they need to populate so that the images are grabbed with the post content. How do I go about fixing this issue? I can give you full access to the site, just let me know what would be needed to help get to a solution. Are you available for hire to fix the issue? Thanks, -Eric
February 13, 2014 at 11:47 pm 15426
Mahi Mahi

Please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe.

February 14, 2014 at 3:03 am 15436
Boris Boris This reply has been marked as private.
February 14, 2014 at 11:46 am 15443
Tareq Hasan Tareq Hasan

I see it like this: kodak image
So everything is ok?

February 14, 2014 at 8:32 pm 15458
Boris Boris This reply has been marked as private.
March 6, 2014 at 3:34 am 16225
DM DM

I have the same issue. How to resolve this?

March 6, 2014 at 12:20 pm 16230
Tareq Hasan Tareq Hasan

Sorry, that’s not possible.

March 6, 2014 at 6:54 pm 16242
DM DM

Okay what a pity, thank you for the reply.

Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)