Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Woo Commerce Custom Attributes not appearing on frontend

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sekander Badsha 4 years, 9 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #24761

    Barry
    Member
    Post count: 3

    Hi,

    My frontend form to add products to woo commerce seems to work fine. All data shows up in the backend and product is created and visible on the fronted. However, unless I visit the backend edit post and update the entry, woo commerce attributes do not appear on the front end.

    I hope you can help.

    regards,

    Barry

    #24773

    Barry
    Member
    Post count: 3

    I should add too that the attributes do show up in woo commerce ‘more information' tab but the attributes do not appear in the woo commerce widget that filters attributes until I resave the post from the backend admin area.

    Thanks, Barry

    #25013

    Barry
    Member
    Post count: 3
    This reply has been marked as private.
    #25027

    Barry
    Member
    Post count: 3

    One more piece of information. If I republish (update) any product, the missing attributes on the other posts then work.

    #25420

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Barry,
    The issues you stated above looks like a plugin conflict to me. Please disable all your plugins except WooCommerce and User Frontend and Use a default theme of WordPress like – Tewenty Fourteen. And let me what happens.

    #25490

    Barry
    Member
    Post count: 3

    Thanks for your reply,

    I have tried 2012, deactivated all plugins as suggested – same issue. I
    left just woo commerce running and the error was still there.

    It seems to be related to submitting products with User Frontend.
    Submitting in the backend does not have this issue.

    I hope you might have a further suggestion.

    regards,

    Barry

    #25656

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    The login credentials you have given previously doesn't work.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Woo Commerce Custom Attributes not appearing on frontend’ is closed to new replies.