This topic contains 7 reply and 5 voices, and was last updated by Nizam Uddin 5 years, 3 months ago
Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)
Author Posts
June 23, 2014 at 5:54 pm 22336
Nizam Uddin Hi there, I bought your great plugin, but it seems I’ve stumbled upon a recurring problem. I’ve moved my site from city-link.dk to city-link.org, and now I’m getting: “WP User Frontend Error: Pleae activate your copy”. Can you please help me here? Suggestion: Give users the ability to deactivate and reactivate license?? Best, Jan Krogh
June 23, 2014 at 5:57 pm 22337
Nizam Uddin Nizam Uddin

I just deactivated your license! Please try now. thank you..

July 2, 2014 at 11:19 pm 22795
Girard Girard

I am having the same problem. I’ve posted to this forum before about this very issue a couple of weeks ago but received no response. Any assistance would be greatly appreciated.

July 3, 2014 at 12:16 am 22799
Tareq Hasan Tareq Hasan

@Girard I see you’ve already used in another site and now it’s activated on *meline.com. In which domain you are facing the problem?

July 3, 2014 at 2:09 am 22811
Girard Girard

Thanks so much for responding! I need to remove the plugin from *meline.com and add it to the other site.

July 5, 2014 at 5:39 pm 22976
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello Girard,
We have deactivated your license twice. If you need to use the plugin in multiple site, Please buy a Business License. And to do that, you’ll have to upgrade your license. Please see our documentation about upgrading license here:http://docs.wedevs.com/upgrade-theme-plugin-license/

July 5, 2014 at 7:02 pm 22981
Girard Girard

Thank you, Sekander but I was not aware of you all deactivating my license TWICE; I’ve only asked you to do it once (at the top of June in another forum thread but I never received a response). Spending money on a product of quality such as your plugin is not an issue for me but your customer service is. It took quite awhile to get a response from support about this so I purchased another product as a solution. Thanks again for your assistance and I apologize for any misunderstanding.

July 6, 2014 at 10:24 am 23035
Nizam Uddin Nizam Uddin

Hello Girard
Would you please give us the topic link that you didn’t get response? I deactivated your licence when you asked in this thread http://wedevs.com/support/topic/wp-user-frontend-error-pleae-activate-your-copy-23/page/2/#post-21805 In that time it was activated in *ryx.com .

Later you activated it in *meline.com . In current thread you are claiming that you didn’t get response and I’ve only asked you to do it once (at the top of June in another forum thread but I never received a response) If you didn’t get response how you activated in *meline.com? And why you are claiming our support where you didn’t create any topic just replies two thread and you got response ?

Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)