Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: File Type Restriction #71299

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Hi,

    But this is not working

    Please check here http://44dicndri.in/abstract-submission/ in abstract field.

    Try to upload a text file and it is not giving me any warning but try to upload a image file it gives an error like “You have uploaded an incorrect file type. Please try again.”

    Also i just want to restrict this on Abstract field not on any other.

    in reply to: Text Area Character Limit #69036

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Hi.

    I uploaded the screenshot where you can see “Word Restriction”

    Please check, anyway this must be an important option so we can limit the content.

    View post on imgur.com

    in reply to: Child Cat Not Selecting The Parent Category #14184

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Thanks,

    But you code is not working.

    Sorry forget to mentioned that i m using custom taxonomy called “sub-cats”

    Could you please make the code for custom tax

    in reply to: post published date changed after edit #8437

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Tareq It is not working any more.

    Everytime a user edit the post and it goes in pending and i publish it again the time will convert into current time.

    Also some users mail me and complaint that the problem with the loading after submit is still.

    But on my machine it is not coming. Is there any browse issue or what?

    The same users before the last update post without any problem.

    Please check.

    in reply to: Post Submit Problem #8348

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    From Where?

    My Dashboard at http://wedevs.com ?

    in reply to: Post Submit Problem #8346

    saku4388
    Participant
    Post count: 23
    <br />
    <b>Warning</b>:  DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in <b>X:\Softwares\Internet\Xampp\htdocs\wp-content\plugins\wp-user-frontend-pro\class\frontend-form-post.php</b> on line <b>295</b><br />
    {"success":true,"redirect_to":"http:\/\/wptest.com\/shabir-virk-454.html","show_message":false,"message":"Post saved"}
    in reply to: Post Submit Problem #8341

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Tareq,

    Now im 100% confirmed, The problem is in new Version…

    I update my live version to the new version yesterday but on my localhost i m testing the old version.

    I backup the old version and replaced the new version and i created a new form and it is not working any more.

    I replaced the new version with the old version and refresh the same form and its work like a charm.

    After replacing the new version again it is not working.

    I tried to disable all the plugin but still the same Problem,

    May be the issue with all members but they are not posting because they are not creating a new form.

    Old Forms are working fine. the problem is only with the Newly created form.

    Please fix This ASAP.

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: Post Submit Problem #8340

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Hi Tareq

    Thanks for the Help, but i deactivated the plugin and checked it again and still the same issue.

    Also may i know how you get this error, i can't find it in source code.

    in reply to: Bug In Registering #8297

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Tag Auto Complete Feature is Awesome But please note one thing.

    I created many Custom taxonomy which are same like tag but the auto complete is not working on them.

    so note it down, in next version please add this feature too.

    Surely it will comes handy for many users.

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: Bug In Registering #8296

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    ๐Ÿ™‚

    Thanks, you added all the features i needed to run my project.

    You guys are just Wowsome..

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: Bug In Registering #8267

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Thanks, Work Like A Charm.

    You must provide this feature in next update so user can select It from FrontEnd Setting along with the Registration link override.

    in reply to: Catories Include Problem #8258

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Hello Tareq.

    I tried every combination in the file but it is not showing the desired items, It is showing all of them.

    Could you please tell me exactly where to replace the EXCLUDE to INCLUDE.

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: How to put confidential information in Forum #8210

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    I Solved the problem ๐Ÿ™‚

    Actually the problem was i export the posts from my site to localhost and don't know somehow the Forms are not attached with the post.

    So i manually select the post and give them a proper Form ID. and its work like charm. ๐Ÿ™‚

    The only thing i want to know is, the posts are not going in the wordpress trash.

    May i know why? or this is just happening to me.

    Actually i m providing the deals to the users and i just want when they delete it, the post will go into a category (in my case it is Expired) so search engine can still access it.

    Otherwise there are lots of pages with good SEO which will be deleted when a user delete a post.

    So if there is nothing that can move the post to the Expired Category, all i just need is it goes into the trash so i can then restore it and move into the Expired Category.

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: How to put confidential information in Forum #8195

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Tareq ๐Ÿ™

    It is not working.

    i tried but still the page refresh and the post wont delete.

    here is my code which i placed above my dashboard code.

    http://pastebin.com/y7E8p5dN

    could you please give me the code which i need to place or the function to work it.

    i can't live my site without this function.. so please help me out man. otherwise my whole project is gonna stuck ๐Ÿ™

    Thanks ‘n' Regards,
    Shabir Virk

    in reply to: How to put confidential information in Forum #8192

    saku4388
    Participant
    Post count: 23

    Nop. i added check the line 101

    I am sure this is definitely the issue of class. because this is working

    http://pastebin.com/zE7ZhRvw

    this one is your frontend-dashboard.php file

    You can see clearly all the code is same the only thing which is different is my code is in the class WPUF_Frontend_Dashboard class

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)